lunes, 28 de abril de 2008

BENVINGUDA

Hola a tots/es! Ja tenim blog per donar forma al projecte del còmic d'Educació per la Ciutadania. Tenim temps, però no ens podem adormir. Per això us demano que durant aquest mes i mig que estem treballant el còmic, visiteu el blog per qualsevol dubte, pregunta o consulta. Aquesta serà la nostra eina de comunicacio més ràpida i eficaç. Jo, com a coordinador de tot el projecte, aniré penjant les reunions que vagi tenint amb vosaltres i el que hem anat decidint. D'altra banda, podeu utilitzar el blog com a forma per preguntar els dubtes que tingueu, mitjançant la creació de nous posts. Podeu crear noves entrades amb els següents títols cada cop que tingueu alguna qüestió per resoldre:

- Dubte històric.
- Dubte argumental.
- Dubte gràfic.
- Altres.

Sentiu-vos totalment lliures d'utilitzar el blog per a la vostra feina tant com vulgueu, per això el fem. Un cop hagueu creat una nova entrada, el responsable de resoldre el vostre dubte (els historiadors, els d'argument, els dibuixants, els guionistes...) us respondran mitjançant un comentari tan aviat com sigui possible. Per tant, aquest és un blog interactiu, al qual heu d'estar atents tant per preguntar com per respondre als vostres companys.
Tema calendari: el còmic ha d'estar acabat per al juny. Aproximadament, aquest serà el calendari que seguirem:

- 9 de maig: Presentació de l'argument (Eva i Càtia). Distribució de capítols per cada parella de guionistes i sessió de guionisme a classe.
- 16 maig: Guionisme a classe.
- 23 maig: Comencem a dibuixar (Manel, Jordi, Nakib) i a fer la lletra (Dazelyn, Arifur). Primers esbossos del disseny gràfic (Walâa, Kalil).
- 30 maig: Els guions han d'estar totalment llestos. Seguim amb dibuix i lletra. Comencem a plantejar la portada (Sanja). Correcció de faltes (Vanessa, Cristina).
- 6 de juny: Anem perfilant els darrers detalls. Fem els crèdits i ho preparem per editar.

Recordeu que els assessors històrics sou Erik, Naoual, Eleana, Maria. La resta sou guionistes: treballareu per parelles, que ja decidirem com queden formades.

De moment, res més. Us animo a col·laborar! Com ja us vaig dir, pot quedar un projecte molt rodó que podem presentar a premis i podem intentar d'editar a través d'organismes oficials. Estem en contacte.

Albert.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Albert quant et refereixes a que hem de fer els esbossos del dsseny gràfic, es dir com seràn les vinyetes de cada pàgina..o al fianl es hem de contar nosaltres???
o com???

Albert dijo...

Espereu que us ho diguem. Els guionistes us diran com va el tema vinyetes (quantes per pagina, quina forma tenen...). En principi, la setmana que ve ja ho tindran llest.